JENNIFER LOPEZ A POSTAT IMAGINI CU ANNA LESKO PE YOUTUBE. MOTIVUL PENTRU CARE ARTISTA A FOST

Anna Lesko este mereu în centrul atenției și reușește mereu să-și surprindă fanii. Acum, însă, eforturile ei au fost recunoscute chiar de Jennifer Lopez. Aceasta a fost selecționată de artista americană să apară într-un clip care face furori pe Youtube.

Jennifer Lopez face furori cu noua melodie pe care a lansat-o alături de Maluma, Pa’Ti, iar la scurt timp după ce a cucerit topurile au apărut chllange-urile pe Tik Tok.

Evident, fanii din toate colțurile lumii s-au imortalizat dansând și apoi au încărcat imaginile pe TikTok, devenind astfel o adevărată provocare.  Printre aceștia a fost și Anna Lesko, care a făcut public un videoclip în care apare frământând cocă pe ritmurile piesei lui Jennifer Lopez.

Astfel, cântăreața româncă a reușit să-i atragă atenția artistei,  iar clipul ei a fost selectat pentru a face parte dintr-o compilație ce a fost urcată pe contul oficial de Youtube al lui Jennifer Lopez, urmărit de peste 13, 7 milioane de persoane.

Imaginile inedite au fost urcate pe Youtube pe 7 noiembrie, iar de atunci clipul inedit, în care apar oameni din toate colțurile lumii, a atras peste 200.000 de vizualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here