Ciolacu le cere românilor să voteze masiv cu PSD: Votaţi ca şi cum pensia voastră depinde de asta!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut românilor, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PSD, să voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie ca şi cum sănătatea, pensia lor ar depinde de asta.

„Niciodată în istoria sa, România nu a avut un guvern atât de indiferent faţă de viaţa şi de sănătatea românilor. (…) Fiecare zi cu PNL la conducere aduce mai multă suferinţă pentru oameni, mai mulţi şomeri, mai puţine locuri de muncă, preţuri mai mari. (…)

Am cerut amânarea alegerilor pentru a proteja sănătatea poporului nostru. Din păcate, nimic nu va împiedica PNL să încerce să se agaţe de putere. PSD va face tot ce îi stă în puteri pentru a se asigura că oamenii votează şi că votează în siguranţă.

Românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta, ca şi cum pensia lor ar depinde de asta, ca şi cum slujba lor ar depinde de asta, ca şi cum viitorul lor ar depinde de asta. Românii trebuie să voteze pentru a-şi lua viaţa înapoi”, a declarat Ciolacu, citat de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here