Şerban Nicolae le cere votul românilor: Refuzaţi batjocura, daţi o şansă celor care luptă pentru România

Senatorul Şerban Nicolae, un cunoscut promotor al graţierilor şi amnistiilor colective şi luptător anti-DNA din veche gardă a PSD, le cere acum votul românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, la care va candida din partea Partidului Ecologist Român.

„Ieri, Camera Deputaţilor i-a oferit lui Orban o tribună de revărsare a aceloraşi dejecţii agresive şi laude de sine cu care ne-a obişnuit de peste un an. Cel care spune că piaţa Obor din Bucureşti ‘parcă e Zona Zoster’ şi că ‘adolescenţi sunt răspândaci de virus’ continuă lupta cu poporul român. Dacă nu poate doar cu partidul său, e ajutat de aliaţii politici de conjunctură care-l critică timid şi moale. Iohannis şi Orban au închis şcolile şi pieţele agroalimentare! Teatrele, muzeele şi industria horeca”, a afirmat Şerban Nicolae.

Fostul lider PSD susţine că şeful statului şi premierul vor închide în curând şi bisericile.

„Candidaţii ‘specialişti’ susţin toate aceste ticăloşii, deşi în cele zece luni de epidemie au ratat ori de câte ori au avut ocazia să-şi prezinte opiniile. Unica grijă a principalelor partide, unite de interesele lor nelegitime, o reprezintă azi alegerile parlamentare care trebuie ţinute musai pe 6 decembrie. Dacă refuzaţi batjocura şi umilinţele, dacă v-aţi săturat de Frăţia Neputinţei, daţi o şansă celor care cred şi luptă pentru România Sănătoasă!”, a precizat Şerban Nicolae.

Reamintim că Şerban Nicolae este un critic acerb al DNA şi autor al unor iniţiative legislative controversate. Astfel, Nicolae a propus modificarea Codului Penal astfel încât persoanele cercetate pentru fapte de corupţie să nu mai poată fi arestate preventiv, ci plasate în arest la domiciliu şi să nu li se mai pună cătuşe.

Tot Şerban Nicolae a încercat să pună căluş presei care scrie despre cazuri de corupţie, propunând un amendament ce prevede că persoanele care dau publicităţii detalii din dosare penale pot fi condamnate cu pedepse între şase luni şi până la trei ani de închisoare.

De asemenea, Şerban Nicolae este cunoscut şi pentru poziţionările sale anti-Occident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here