Tudose: Dacă românii ne trimit la guvernare, avem cel puţin 5 soluţii pentru prim-ministru

Mihai Tudose – fost premier PSD care a demisionat chiar înainte de venirea în ţară a premierului Japoniei, punând ţara noastră într-o poziţie extrem de neplăcută – a declarat luni că partidul său e pregătit să guverneze (din nou) după 7 decembrie şi dacă românii le acordă încrederea social-democraţilor, aceştia ar avea cel puţin 5 soluţii de premier.

Mai mult, deşi suntem în condiţii de pandemie când activităţile electorale ce prespun contact direct ar trebui evitate cât mai mult în favoarea online-ului, Tudose a mai anunţat că marţi va fi lansat programul de guvernare al social-democraţilor, într-un eveniment la Romexpo, unde va fi lansată, de asemenea, şi „osatura echipei guvernamentale”.

„Mâine (marţi – n.r.) lansăm la Romexpo programul de guvernare şi o echipă care e scheletul, cumva, osatura echipei guvernamentale. Nu vă pot da amănunte, pentru că îl lansăm mâine. Suntem pregătiţi să guvernăm după 7 decembrie. Suntem pregătiţi şi astăzi, dar sunt unii care ocupă locul”, a declarat luni Tudose, citat de Agerpres, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului.

Tudose a mai adăugat că nu ştie dacă va fi lansat şi un candidat al PSD pentru funcţia de premier la evenimentul de marţi dar că PSD are soluţii.

„Nu ştiu dacă lansăm şi un candidat pentru premier. Soluţii avem. Ştim ce avem de făcut din a doua zi. Aşteptăm votul. Dacă românii ne trimit la guvernare, ne acordă încrederea, avem cel puţin 5 soluţii pentru prim-ministru”, a afirmat Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here