Piața Victoriei. Reporterul România TV, trântit la pământ de protestatari. Codruța Cerva, lovită cu RANGA

Noi incidente la protestul din Piața Victoriei. Potrivit România TV, reporterul care făcea o transmisiune de la fața locului a fost trântit la pământ, iar Codruța Cerva a fost lovită cu o rangă. 

Lucrurile au escaladat în Piața Victoriei: reporterul Rafaelo Varga ar fi fost trântit la pământ de protestatarii care s-au strâns să protesteze împotriva restricțiilor autorităților.

De asemenea, Codruța Cerva, cunoscută ca protestatară PSD a fost lovită cu o rangă. Codruța Cerva a participat la mai multe proteste cu simpatizanți PSD de-a lungul timpului.

Mai multe persoane protestează duminică seara în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului, faţă de noile măsuri şi restricţii anunţate de Executiv pentru combaterea răspândirii COVID-19.

Protestatarii îşi exprimă dezacordul atât faţă de obligativitatea purtării măştilor de protecţie, cât şi împotriva noilor restricţii impuse de Guvern. Aceştia nu sunt de acord cu restricţiile de circulaţie, cu închiderea pieţelor şi nici cu celelalte măsuri restrictive care intră în vigoare de luni.

Protestatarii din Piaţa Victoriei nu respectă măsurile de siguranţă sanitară, în sensul că nu păstrează distanţa fizică şi nu poartă masca de protecţie. Ei poartă pancarde cu mesaje împotriva restricţiilor anunţate de Executiv şi steaguri tricolore.

Începând de luni devine obligatorie purtarea măştii pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile deschise, magazinele se închid la ora 21,00, se interzice circulaţia în afara locuinţei între orele 23,00 – 5,00, cu unele excepţii pentru care trebuie prezentată o declaraţie pe proprie răspundere, iar activitatea pieţelor, târgurilor şi bâlciurilor în spaţii închise se suspendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here