A început protestul în Piața Victoriei. Sute de oameni care contestă restricțiile și nu vor vaccinuri scandează în Piață.

Protestatarii antivacciniști și care nu cred în coronavirus, dar care de asemenea contestă și restricțiile pentru evitarea răspândirii coronavirusului s-au adunat deja în Piața Victoriei. Pentru moment sunt câteva sute de persoane. 

Protestul celor care contestă măsurile de restricție, dar și existența coronavirusului a început în jurul orei 16:30 în Piața Victoriei, acolo unde s-au adunat în jur de 200 de persoane.

Manifestația a început cu rugăciunea Tatăl Nostru, rostită de cei care au ajuns la această oră la protest.

Protestatarii au adus cu ei steaguri ale României, dar și icoane.

Reamintim că protestul a fost anunțat pe rețelele de socializare de pagini și grupuri ale antivacciniștilor dar și unde sunt postate numeroase teorii ale conspirații care susțin că pandemia nu există, ori că totul este pus la cale de o așă zisă „ocultă mondială”. Antivacciniștii își propuseseră să se adune în număr cât mai mare în Piața Victoriei, anunțând un număr de „un milion” de persoane. Mulți dintre cei care se află în Piața Victoriei nu au măști de protecție și nu respectă distanțarea fizică.

Aceștia scandează: „Libertate”.

Iată imaginile:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here