A fost identificată fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din Giurgiu

A fost identificată fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din Giurgiu. Este vorba de o femeie de 32 de ani care ar fi fost arsă în apropierea casei.

Autopsia a arătat că femeia a fost lovită în zona capului, iar în urma loviturilor a murit

A fost identificată fata omorâtă și apoi incendiată la marginea unui drum din Județul Giurgiu. Este vorba despre o tânăra în vârsta de 32 de ani, cu domiciliul în apropiere de Bucuresti. Locul în care autorul a încercat sa scape de cadavru este foarte aproape de domiciliul acesteia, aproximativ 30 de kilometri, arată informații de ultima oră din anchetă.

Cine este fata incendiată din Giurgiu

În urmă cu o săptămână, cadavrul unei fete, ars în proporție de 90% a fost găsit într un șanț în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Autopsia a arătat că aceasta a fost lovită în zona capului, iar în urma loviturilor a murit, apoi a fost băgată într o valiză și incendiată.

Nici până acum anchetatorii nu au reușit să afle cine a comis crima, potrivit Digi24. Au fost audiați mai mulți soferi care în noaptea incendiului au trecut prin zonă.

VIDEO – Martor cheie în ancheta tinerei ucise și incendiate în valiză

Noi probe în ancheta tinerei ucise și incendiate într-o valiză. Există un martor cheie, iar fata ar putea fi din Bulgaria, unde a avut loc o crimă similară.

Din cei aproape 500 de șoferi – identificați de polițiști după plăcuțele de înmatriculare, în imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate pe DN6 – acest martor este printre primii care oferă informații relevante anchetatorilor. Bărbatul a fost citat astăzi la audieri, iar vreme de câteva ore a dat declarații in fața procurorilor!

Mărturiile sale i-ar putea ajuta să rezolve cazul mai ales că EL este primul care a povestit că a văzut atât incendiul, cât și un tir parcat pe sensul celălalt de mers, la o distanță de numai doi metri. Detalii aici

O tânără în vârstă de 30 de ani, dispărută încă de la inceputul anului, este victima unei crime identice cu cea din Ghimpați, dar comise la sud de Dunăre. Poliţiştii bulgari au confirmat acum câteva zile că o fată a fost ucisă și ascunsă într-o valiză – pe care ei au găsit-o pe malul unui râu.

Anchetatorii au prelevat probe ADN pentru a stabili dacă victima este Antonia Ventsi-slavova, dispărută pe 7 ianuarie anul acesta. La fel ca la Ghimpați, nici despre criminalul din Bulgaria nu se știe absolut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here