Revine DECLARAȚIA pe propria răspundere și în România

Autoritățile din România au plan să reintroducă declarația pe proprie răspundere, o dată cu adoptarea noilor restricții.

Revine declarația pe propria răspundere. În localitățile în care a fost depășită rata de infectare de 3 la mia de locuitori, circulația va fi restricționată pe timpul nopții, între orele 22:00 și 06:00, timp în care oamenii vor trebui să prezinte o declarație pe propria răspundere, relatează Digi24.

Totodată, dacă o persoană circulă de la sau spre serviciu, e necesară adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.

Măsura ar urma să intre în vigoare de luni, 09 noiembrie, urmând să fie valabilă timp de 30 de zile.

Decizia încă nu e oficială. Este propunerea care se află pe masa Guvernului.

Klaus Iohannis a anunțat noi restricții pentru români

 

„Sunt necesare măsuri ferme, măsuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei. (…) Școlile să treacă toate în online, angajații și din public și din privat să treacă la telemuncă. Peste tot unde este posibil magazinele trebuie să fie închise seara cel târziu la ora 9:00 seara, circulația pe timpul nopții trebuie restricționată, petrecerile și cele publice și cele private trebuie interzise. Târgurile trebuie închise”, a spus președintele Klaus Iohannis, joi seara, când a prezidat ședința de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here