Gabriela Szabo are Covid-19: Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine

Gabriela Szabo a anunțat pe Facebook că s-a infectat cu noul coronavirus. Fosta sportivă spune că se simte bine și că în următoarele două săptămâni va sta acasă, în izolare. 

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”.
Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!

Gabriela Szabo a fost campioană olimpică în 2000, în proba de 5.000 de metri, cucerind argintul olimpic în 1996 şi 2000 în proba de 1.500 metri. Fosta mare atletă mai are în palmares trei titluri mondiale în aer liber şi trei în sală, precum şi două titluri europene în sală.

După retragerea din activitate, Szabo a fost vicepreşedintă a Federaţiei Române de Atletism şi director de marketing, precum şi ministru al Tineretului şi Sportului în perioada martie 2014 – noiembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here