Am avut un şoc. Am fost la Compania de Investiţii înfiinţată de fostul primar. Nu era nimeni la muncă

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine, într-o postare pe Facebook, că a efectuat o vizită la sediul Companiei de Investiţii, cu sediul în Piaţa Mureş şi că niciunul dintre cei 40 de angajaţi ai instituţiei nu era la serviciu.

„Am avut un şoc. Am fost în Piaţa Mureş. În clădira din Complexul Piaţa Mureş funcţionează 2 instituţii ale primăriei: Compania de Investiţii la etajul 1 şi direcţia de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcţionat Biroul Electoral de Sector… şi tot aici a avut fostul primar sediul de campanie.

În numele transparenţei vă prezint ce am găsit la Compania de Investiţii înfiinţată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcţie are 40 de angajaţi şi toţi sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puţin de 9 patinoare cu 60 milioane €.

În aceeaşi clădire are sediul şi Direcţia Protecţia Mediului Sector 1 – această direcţie este celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcţia Protecţia Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb şi tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiţii am decis să stăm de vorbă cu şefii acestei direcţii de mediu. Apoi, am reuşit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiţii.”, scrie, pe Facebook, Armand.

Armand îşi ilustrează postarea cu un material video. Vă invităm să-l urmăriţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here