Asistaţi social din Ploieşti refuză să muncească în folosul comunităţii. Primarul anunţă că le va tăia banii

Mai mulţi beneficiari de asistenţă socială au protestat marţi în faţa sediului Primăriei Ploieşti, nemulţumiţi că noul primar al oraşului le cere să presteze munca în folosul comunităţii în schimbul banilor pe care îi primesc. Mai exact, oamenii au fost nemulţumiţi că li se cere să participe la acţiunile de curăţenie din oraş.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Voloşevici, a ieşit în stradă pentru a vorbi cu protestatarii şi le-a solicitat asistaţilor să se alăture efortului municipalităţii în acţiunile de curăţenie derulate la nivelul oraşului, însă mai mulţi beneficiari ai ajutorului minim garantat şi-au exprimat nemulţumirea faţă de această hotărâre şi au refuzat să participe la aceste activităţi, relatează prahovaeconomica.eu.

La finalul discuţiilor, primarul Ploieştiului a transmis că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat care vor refuza să participe la acţiunile stabilite în cadrul Programului “Curăţenie generală”, acestora li se va restricţiona acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploieşti, conform prevederilor legale în vigoare.

Programul “Curăţenie generală” a demarat săptămâna trecută şi implică desfăşurarea unor ample activităţi de salubrizare la nivelul municipiului Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here