Un bărbat cu Covid-19, supărat pe medici, a distrus paturile și a lăsat apa să curgă în saloanele spitalului din Craiova

Un bărbat internat în Spitalul Județean din Craiova, depistat cu coronavirus, a distrus mobilierul și a lăsat apa să curgă în mai multe saloane ale unității medicale. Pacientul s-ar fi supărat pe medici și asistente pentru că transferul la un alt spital a întârziat minute bune. 

Pacientul confirmat cu noul coronavirus a avut o criză de nervi şi a aruncat pe holul spitalului cu tot ce i-a ieşit în cale. Imaginile cu dezastrul de după au fost filmate chiar de medici. Pe filmare se văd perne, pături şi chiar cutii întregi cu seringi aruncate pe jos, pe hol. Totul s-a terminat abia după ce mai mulţi medici au venit şi l-au imobilizat. Potrivit doctorilor, pacientul aştepta să vină o ambulanţă să-l transfere la altă unitate medicală suport Covid.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 64 de ani, internat în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, care a distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului, notează Agerpres.

Bărbatul a lăsat apa să curgă în saloane, acţiunile de distrugere fiind motivate de faptul că ar fi fost supărat că s-a întârziat transferarea lui la alt spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Dolj, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a informat IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here