ATENTAT TERORIST în Franța: Preot ortodox, împușcat în biserică (VIDEO)

Un preot ortodox a fost atacat într-o biserică din Lyon, Franța

Atac terorist la Lyon. De această dată au fost trase focuri de armă într-o biserică ortodoxă din Lyon, ia un preot a fost împușcat chiar în interiorul bisericii. Au fost trase mai multe gloanțe iar atacatorul a fugit de la locul faptei. În aceste momente autoritățile îl caută pe atacator.

Atacul, pentru care a fost folosit un pistol, are loc după ce un bărbat a ucis trei persoane în biserica Notre-Dame, joi, la Nisa, tot în Franța.

Faptele s-au produs astăzi, la ora  locală 16.00, când preotul a închis Biserica Ortodoxă Greacă  „Buna Vestire“, din arondismentul 7 din Lyon. „A fost atacat de un singur bărbat care l-a împușcat de două ori”, continuă sursa poliției, potrivit Le Figaro.

Preotul ortodox, de naționalitate greacă, a fost împușcat în piept. Era conștient când a sosit ajutorul, dar prognosticul său vital este în pericol. Scena este limitată de polițiști, care sunt în căutarea făptuitorului.

Aceste episoade sângeroase vin la apogeul unei escaladări a tensiunilor dintre Franța și lumea islamică, în special cu președintele Turciei Erdogan.

Actualizare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here