Ele sunt cele mai frumoase șoferițe de TIR din România.

„Româncele care lucrează pe camioane întorc privirile chiar și celor mai pudici bărbați, prin toată Europa. E greu să le ignori, sunt superbe, profesioniste și lucrează cot la cot cu bărbații”.

Au fost alese cele mai frumoase șoferițe românce de TIR. Le-au votat sute de colegi camionagii

Zilele trecute, Ilie Matei, un șofer profesionist de TIR, își invita colegii camionagii să voteze cele frumoase fete românce la volan de mastodont.

 • Cele mai frumoase șoferițe românce vor apărea într-un calendar.
 • Fetele au fost votate de sute de șoferi profesioniști de TIR.
 • Ilie Matei – ‘Omul Şoselelor’, o pagină dedicată şoferilor profesionişti din România, a organizat și în acest an un concurs pe Facebook, în urma căruia au fost alese cele mai frumoase șoferițe românce de TIR.

  Cele mai votate 9 fete vor apărea în primul calendar dedicat șoferițelor profesioniste românce.

 • Mălina Ghileschi, votată anul trecut drept ‘cea mai sexy şoferiţă de TIR din România‘, se va regăsi și ea în acest calendar.

  „Româncele care lucrează pe camioane întorc privirile chiar și celor mai pudici bărbați prin toată Europa. E greu să le ignori, au handicapul de a fi frumoase și profesioniste”, a scris Ilie Matei pe Facebook

 • Mălina Ghileschi, votată în 2019 cea mai frumoasă şoferiţă româncă de TIR

  Anul trecut, Mălina Ghileschi, o tânără din Botoșani, a fost votată de mii de şoferi profesionişti drept ‘cea mai sexy şoferiţă de TIR din România’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here