Foto – Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea

Încep să apară informații din anchetă, iar acestea conturează măcelul petrecut după partida de barbut pe sume imense dintre interlopi.

În timpul bătăii, Ciprian Napy, deși rănit și el de cuțit sau sabie, a reușit să sară la gâtul lui Emi Pian și să-l taie artera dintr-o lovitură, susține o sursă de încredere pentru Rețete și vedete. Se știe că o asemenea secțiune produce decesul în câteva zeci de secunde.

Atentie imagini cu puternic impact emotional 

Emi Pian

 

Ciprian Napy – ucigasul

La momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, Edi Pian era mort. Însă, oameni cu experiență la asemenea intervenții, când au picat pe o răfuială între interlopi, atât polițiștii, cât și echipajul de pe ambulanță au hotărât să ridice și bărbatul decedat de la fața locului și să-l ducă la Spitalul Universitar, care dispune de morgă.

Ar fi fost imposibil să lase cadavrul pe stradă până la sosirea mașinii de la INML, fiindcă spiritele s-ar fi încins și mai rău între beligeranți. Cadavrul putea fi ciopârțit din răzbunare, plus că era posibil ca familia și prietenii lui Edi Pian să vină acolo și războiul cu arme să capete proporții.

 

De altfel, o altă informație pe care am obținut-o, arată că temerile polițiștilor și ale cadrelor medicale nu au fost neîntemeiate.

Marți dimineața, pe o stradă din zona Gării Basarab, acolo unde locuiesc mai multe familii din clanul Pian, înrudit cu Duduienii, s-au strâns zeci de romi și au decis să meargă la Spitalul Elias, acolo unde era internat Ciprian Napy, ucigașul.

Au și ajuns acolo, dar nu am putut pătrunde în spital din cauza bodyguarzilor care asigură paza și a polițiștilor trimiși la fața locului. Interlopul rănit este păzit la ușa rezervei din spital de polițiști din trupele speciale.

Coincidență, însă, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi, locuință care aparține unuia dintre liderii clanului spoitorilor, din care face parte și Napy. Unele surse spun că e vorba chiar de tatăl lui Ciprian Napy, căruia i se spune Rinu.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au spus că la faţa locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, două mașini SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

Casa era lipită de un bloc, iar pompierii au evacuat 22 de locatari. Se vor face cercetări  de către procurori și polițiști, ca să vadă dacă acest incendiu are vreo legătură cu moartea lui Emi Pian. Aseară, ipoteza care se conturase spune că focul ar fi pornit de la o priză defectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here