Mesajul emoţionant al mamei care şi-a îngropat băieţelul de 8 ani ucis de propriul tată: „Sunt îngeri şi pe pământ”

Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat de tatăl lui trăieşte în aceste zile o adevărată dramă. Totuşi, a găsit puterea să răspundă mesajelor de condoleanţe primite din întreaga ţară.

Moartea băieţelului de 8 ani i-a umplut inima de durere femeii, iar durerea a dus-o pe culmile disperării. Sâmbătă, 1 august, Anamaria Takacs a trecut printr-un alt moment cumplit, pricinuit de înmormântarea copilului. Asaltată de mesaje din toate colţurile ţării, ea i-a rugat pe toţi cei care vor să-i aducă un ultim omagiu băieţelului să doneze bani ascoiaţiilor care spijină copiii.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viaţă. Mulţumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simţit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri şi pe pământ, datorită lor o să reuşesc să continui. Vă iubesc pe toţi, Dumnezeu este cu noi! Aveţi grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociaţie caritabilă pentru copii”, a scris Anamaria Takacs pe Facebook.

 

Tatăl şi-a ucis băieţelul pentru a se răzbuna pe fosta lui soţie

 

În 25 iulie, poliţiştii clujeni au anunţat că un copil de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Nici tatăl băieţelului nu s-a mai întors la domiciliu, astfel că mama copilului a sesizat poliţia. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Ulterior s-a dovedit că s-a întâmplat tot ce putea fi mai rău. Tatăl şi-a ucis băieţelul pentru a se răzbuna pe fosta lui soţie, după care a încercat să se sinucidă. Nu a reuşit, pentru că a fost găsit după ce îşi tăiase venele.

A fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca şi a fost stabilizat.

„Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent internat pe chirurgie toracică, în secţia de terapie intensivă. În cursul nopţii a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a precizat Flavia Topan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj, potrivit Adevărul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here