Băiețelul de 8 ani dat dispărut de mama lui, în Cluj, găsit mort pe bancheta din spate a maşinii tatălui

Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita.

UPDATE, ora 14.33

Surse judiciare au declarat că băiețelul a fost înjunghiat și se afla în mașina tatălui său cu care plecase acasă. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Trbunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor. Tatăl este căutat de anchetatori.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului după ce femeia nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său.

Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus că este mult prea târziu.

 

Tatăl copilului, dispărut

 

Astăzi, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita din Cluj.

La această oră, bărbatul este dispărut, căutat de zeci de jandarmi cu câini de urmă pe câmpul din zonă, anunță Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here