Italia: Fetiţă de 5 ani, violată de un român. Detalii cumplite: Familia micuței avea încredere deplină în el

În această dimineață, în Ostia, un român de 32 de ani a ajuns în cătușe, fiind acuzat că a violat o fetiță de 5 ani. Bărbatul, care lucra într-un șantier din zona Trionfale, a fost transferat în închisoarea din Regina Coeli.

Evenimentele au avut loc la sfârșitul lunii iunie, când tatăl minorei i-a încredințat românului, cu care era vecin şi în care avea încredere, pe cei doi copii de 2, respectiv 5 ani. Seara, minora de  5 ani i-a povestit mamei sale ce a putut să-i facă românul. Părinții au dus imediat copilul la spitalul din Grassi, unde medicii au constatat dovezile violenței sexuale.

În prezența anchetatorilor și a unui psiholog, minora a povestit apoi despre violența, confirmând ceea ce îi povestise mamei sale. Fetiţa a mai povestit că violatorul a filmat cele întâmplate, scrrie ilprimatonazionale.it.

Agenții secției de poliție din Ostia au pus, ieri, în executare un ordin al judecătorului de la Curtea de la Roma, emis în urma unei anchete. Acum românul de 32 de ani este acuzat de violență sexuală agravată asupra unei minore. Bărbatul, care lucra într-un șantier din zona Trionfale, a fost transferat în închisoarea din Regina Coeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here