Blue Air SUSPENDĂ cursele spre Stockholm şi Tel Aviv

Compania aeriană Blue Air a anunțat, miercuri, suspendarea zborurilor spre Stockholm și Tel Aviv ca urmare a restricțiilor impuse de autorităţi.

„Ca urmare a deciziei autorităților de a prelungi starea de alertă națională până la 15 august 2020 și a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre țări care nu se află în ‘Zona Verde’ menționate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august”, au anunțat reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă.

În funcție de actualizările asupra listei țărilor care se află în „Zona Verde”, compania anunță că își va actualiza statusul zborurilor.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităților din Israel, care au anunțat prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air anulează toate zborurile de pe ruta București – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

„Blue Air oferă pasagerilor afectați de aceste anulări opțiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail către adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electronic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizați în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinație deservită de Blue Air”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here