Ludovic Orban, anunț pentru pacienții pozitivi care s-au externat la cerere: Vor fi căutaţi

Pacienții care sunt infectați cu noul coronavirus și s-au externat la cerere din spital vor fi căutați acum, a declarat, în urmă cu puţin timp, premierul Ludovic Orban, la Digi 24.

Premierul a spus că autoritățile nu cunosc la acest moment ce efect a avut externarea la cerere a circa o mie de persoane. În acelaşi timp a atras atenția celor care știu că sunt infectați și nu se izolează și infectează alte persoane că vor răspunde penal.

„Am suplimentat cu peste o mie de cadre medicale pentru lupta anti Covid. Am făcut proiectul de Lege în două zile și a stat în Senat 9 zilei. De câte ori ajungeam la înțelegere cu PSD-ul mai apărea ceva, mai vroiau ceva“, a spus Orban.

„În Bucureşti este nevoie de creşterea numărului de paturi. Avem cinci secţii de terapie intensiva mobilă. Am suplimentat cu peste o mie de cadre medicale pentru lupta anti Covid. În acest sens, vor fi mulți medici detașați. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie. Obiectivul nostru este să limităm este răspândire infecţiei“, mai spune Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here