Iohannis, mesaj pentru cei care nu cred în virus: „Este REAL și nu dispare prin simpla negare a existenței”

Klaus Iohannis a declarat, joi, că virusul este real și nu dispare „prin simpla negare a existenței lui”.

Într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj celor care nu cred în existența virusului.

„România și românii au nevoie din partea politicienilor nu doar de verva discursurilor politice, uneori subsumate interesului de campanie, ci de argumente raționale, solide, disponibilitate de a asculta experții din domeniu și de a găsi soluțiile cele mai bune pentru societate.

Este nevoie ca împreună, uniți, autorități, politicieni, jurnaliști, societate civilă, dincolo de viziunile care ne despart, să transmitem cetățenilor un mesaj unitar.

Virusul este real, nu are culoare politică, nu poate fi interzis prin lege și nici nu dispare de la sine prin simpla negare a existenței lui.

De aceea, fac un apel la Parlament să adopte urgent cadrul de care este nevoie pentru ca autoritățile să acționeze pentru protejarea sănătății oamenilor”, a spus președintele Iohannis.

Amintim că bilanțul de astăzi, 09 iulie, arată o creștere record a cazurilor noi de infectare.

Vezi aici cifrele complete: Bilanț 09 iulie: Un nou RECORD al infectărilor. România, aproape de a fi declarată zonă roșie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here