Helmuth Duckadam atacă Diaspora: „Vin pentru una sau două luni ca să-i tratăm și pleacă! Sunt sătul până peste cap”

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, i-a atacat dur pe românii care se întorc zilele acestea din străinătate.

„Care Germania? Lăsați-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion?

Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși”, a spus Duckadam, potrivit gsp.ro.

 

„Mi se par măsuri exagerate”

 

Fostul portar al Stelei a avut un discurs vehement și spune că nu este de acord cu toate restricțiile care sunt în vigoare, criticând dur oficialitățile din România.

„Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci nu plecăm. Stăm acasă. Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit.

Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase?”, a mai spus Helmuth Duckadam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here