VIDEO! Petrecere în miez de noapte, cu invitaţi, manele şi arma la vedere, în casa unui cetăţean din Medgidia

A fost petrecere mare, în week-end, într-un cartier din Medgidia! Manelele au răsunat în miez de noapte în casa unui cetăţean din acest municipiu, iar petrecerea a fost transmisă în direct, o perioadă de timp, suficient cât să o vadă şi alţi vecini. Ulterior, filmarea a fost ştearsă de pe Facebook.

În imagini se pot observa mai multe persoane participante, iar “miezul” distracţiei a fost gazda, din câte se pare, care şi-a etalat arma, un air-soft.

Conform oamenilor legii, a fost demarată o cercetare, iar proprietarul armei a fost sancţionat pentru că nu a respectat condiţiile de depozitare. Alte două persoane, venite în vizită, au fost sancţionate pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3.

Oficial, ce spun oamenii legii despre acest caz:

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleț pe o rețea de socializare. În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei 3 bărbați s-au întâlnit la locuința unuia dintre ei, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceștia a folosit-o în filmulețul respectiv. Polițiștii au stabilit faptul că arma este o replică de tip airsoft. Bărbatul în vârstă de 33 de ani (proprietarul armei) a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru că nu a respectat condițiile de păstrare ale armei, conform art. 129 pct. 32 din Legea 295/2004. Ceilalți doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea O.M. 3/2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here