40.000 de americani au luat cu asalt plajele, în ciuda faptului că SUA se apropie de un milion de cazuri de infectare cu coronavirus

Mii de oameni au luat cu asalt plajele deschise din sudul Californiei, în ciuda faptului că Statele Unite ale Americii se apropie de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie New York Times

The New York Times

@nytimes

In California, a heat wave foreshadowed the likely challenges that lay ahead for governors and mayors trying to sustain social distancing efforts as spring turns to summer. Despite pleas to stay home, tens of thousands of people flocked to beaches. https://nyti.ms/2Y6fAjc 

Vezi imaginea pe Twitter
494 persoane vorbesc despre asta

Vremea caldă din weekend i-a făcut pe oameni să ignore avertismentele autorităților și liderilor politici și să ignore măsurile anti-COVID. În Newport Beach și Huntington Beach, aproximativ 40.000 de persoane au ieșit la plajă.

În Los Angeles, în schimb, toate plajele au rămas închise.

Scott Gustin

@ScottGustin

Here’s a look at Huntington Beach in Orange County, California earlier today.

(APU GOMES/AFP via @GettyImages)

Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter
139 persoane vorbesc despre asta

„Nu vom lăsa un weekend să distrugă o lună de progres”, a scris primarul Eric Garcetti din Los Angeles pe Twitter. „În timp ce lumina soarelui este ispititoare, rămânem acasă pentru a salva vieți. Locurile pe care le iubim – plajele noastre, traseele de drumeție – vor fi în continuare acolo când se va încheia această criză. Și rămânând acasă, ne asigurăm că și cei dragi nouă vor rămâne alături de noi”.

Travis View@travis_view

It’s a beautiful sunny day here in Pacific Beach, California, where people are demonstrating against the lockdown orders. Protesters are chanting „No New Normal” and „What do want? Freedom. When do we want it? Now.”

Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter
1.015 persoane vorbesc despre asta

Medicul Deborah Birx, coordonatoarea Comisiei anti-COVID, la Casa Albă, a declarat că americanii ar trebui să se aștepte ca măsurile de distanțare fizică să continue și în lunile următoare. „Distanța socială va fi impusă și în lunile de vară”.

În New York, guvernatorul Andrew Cuomo susține respectarea distanțării sociale, însă a adăugat că nimeni nu se poate aștepta ca oamenii să rămână în casă pe toată perioada verii.

Chris Cristi

@abc7chriscristi

RIGHT NOW: This is the scene from in Newport Beach, CA as the death toll surges in Southern California @ABC7

Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter
5.269 persoane vorbesc despre asta

„Avem nevoie de activități estivale în statul New York”, a declarat Cuomo. „Nu le poți spune oamenilor dintr-un mediu urban aglomerat, în cursul lunilor de vară, că “nu avem nimic pentru voi. Rămâneți în apartamentele voastre împreună cu cei trei copii”.”

Editor: I. I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here