Modelul român infectat cu coronavirus, pozitivă după 57 de zile de când a luat virusul: „Cel mai straniu caz”

Bianca, modelul român infectat cu coronavirus în Italia, e pozitivă și după 57 de zile de când a luat virusul. Tânăra în vârstă de 23 de ani a primit acum 4 zile rezultatele ultimului test.

Bianca Dobroiu, un model italian de 23 de ani, de origine română, care trăiește la Bologna, e considerat cel mai straniu caz de infectare cu coronavirus din Peninsulă. De 57 de zile ea e pozitivă la toate testele.

Totul a început pe 27 februarie, când a avut primele simptome ale contaminării: febră mai mare de patruzeci de grade, tuse uscată, dureri musculare, dureri de cap și astfel a fost internată, la o zi după rezultatul primului test.

Ea a fost externată pe 6 martie și i s-a spus să rămână izolată în locuința ei, deoarece cazurile non-grave de coronavirus nu erau tratate în spitale la acea vreme.

„Am fost internată șase zile, apoi m-au externat fiindcă febra scăzuse fără a mai trece peste 37-37,2 grade. De atunci au continuat să-mi facă testele cu tampon, până acum cinci în total. Patru au ieșit negative și unul a ieșit în schimb neconcludent. Ultimul test l-am făcut pe 16 aprilie, următorul cred că va fi la sfârșitul acestei luni”, a povestit Bianca, potrivit Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here