Oficial! După săptămâni întregi de speculații s-a aflat. Ei sunt câștigătorii Asia Express 3

După săptămâni întregi de speculații, iată că numele câștigătorilor a fost dezvăluit. Astfel, potrivit unor surse, Speak și Ștefania sunt cei care au ieșit câștigătorii ai acestei competiții, învingându-i în finală pe Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Speak și Ștefania au câștigat Asia Express 3

Speak și Ștefania au câștigat, așadar, marele premiu de 30.000 de euro, pus la bătaie de Antena 3, și titlul de câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. Amintim că cele două echipe s-au calificat în finală după ce au învins echipa formată din Adda și soțul ei, Cătălin. Anterior lor, echipa formată din Abagiu și Radu au părăsit competiția.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în competiție

Competiția Asia Express a însemnat mai mult decât depășirea unor frici pentru cei doi. La sfârșitul unei probe, în fața competitorilor lor, Speak și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Copleșită de emoție și fericire, cântăreața i-a răspuns pozitiv cererii în căsătorie și a promis o nuntă cu fast. De altfel, ceilalți competitori s-au arătat mai mult decât încântați pentru momentul important din viața celor doi și au mărturisit că vor fi prezenți la evenimentul mult așteptat.

Vorbind despre o dată a nunții, Speak a mărturisit că nu se grăbesc să programeze evenimentul, dat fiind faptul că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus. „ Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak la XNS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here