Bărbatul în chiloți împușcat de polițiști într-un hotel din București a murit la spital

Bărbatul în chiloți împușcat de polițiști într-un hotel din București a murit la spital, la aproape trei ore după ce i-a atacat pe agenți și l-a rănit pe unul dintre aceștia.

Un bărbat de 38 de ani a murit, împușcat de polițiști.

Un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holurile unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei având asupra sa mai multe obiecte ascuţite a rănit miercuri dimineaţă unul dintre poliţiştii chemaţi să intervină.

Agresorul a fost urmărit prin clădire, fiind împuşcat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat ulterior la spitalul Elias, unde fusese transportat.

Bărbatul era înarmat cu o foarfecă și cu ea l-a rpnit pe unul dintre polițiști, acesta fiind acum în afara oricărui pericol. Agresorul a fost împușcat în piept și nu a mai putut fi salvat.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.”, anunţă Poliţia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here