Amenzi de 135.000 de lei după petrecerea cu miel la ceaun, grătar și băutură, organizată de o familie din Suceava

Mai mulţi săteni din comuna suceveană Salcea au participat la o petrecere în aer liber, care a avut loc în a doua zi de Paşte. Localitatea este în carantină totală. Unul dintre ei a făcut un live pe Facebook de la petrecere, glumind că vrea să sesizeze Poliţia.

Săteanul care a făcut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toţi cei prezenţi la petrecere, glumind că ar vrea ca astfel să-i identifice şi Poliţia şi să-i sacţioneze. „Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. (…) Lucian amendă, Daniel, amendă Cristi, amendă, Gigel, amendă”, a spus bărbatul, demonstrând astfel că ştia clar că încalcă prevederile ordonanţelor militare. Dorinţa i-a fost ascultată. Imaginile au ajuns la Poliţie, oar oamenii legii i-au identificat şi amendat pe cei 11 petrecăreţi, cu suma totală de 135.000 de lei.

“Bărbatul respectiv a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din oraşul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplsarea efectuându-se cu încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare. Astfel, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani şi 56 ani) faţă de aceştia luându-se măsuri de sancţionare contravenţională pentru încălcarea interdicţiei de circulaţie impuse de ordonanţele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava.

Suceava se află pe primul loc pe ţară la numărul de persoane infectate cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here