Un dentist îmbrăcat în polițist a ucis cel puțin 16 oameni, în Canada. I-a vânat și i-a împușcat

Un dentist îmbrăcat în polițist a ucis cel puțin 16 oameni, în Canada. I-a vânat și i-a împușcat, pe o rază de 50 de km. Criminalul a fost ulterior ucis de polițisti.

Gabriel Wortman, în vârstă de 51 de ani, este asasinul

Twitter

  • Asasinul a ucis oameni în casele lor, pe o rază de 50 de km.
  • Poliția l-a prins într-o benzinărie și l-a ucis.

16 persoane, dintre care un ofiţer de poliţie, au murit în urma unui atac armat produs în provincia Nova Scoţia din Canada, a anunţat postul de televiziune CBC, citat de Reuters.

Atacatorul, Gabriel Wortman, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre morţi, a anunţat CBC, citând mai multe surse. Acesta a fost urmărit 35 de km pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Nova Scotia, fiind prins și împușcat într-o benzinărie.

Poliţia Regală Canadiană a transmis că incidentul s-a produs în orăşelul Portapique, situat pe coasta Atlanticului, la aproximativ 130 km nord de capitala provinciei Halifax.

„Acesta este unul dintre cele mai lipsite de sens acte de violenţă din istoria provinciei noastre”, a declarat premierul Stephen McNeil.

Locuitorii din Portapique au spus că incidentul a avut loc în nopatea de sâmbătă, poliţia îndemnând pe toată lumea să rămână în case.

Asasinul s-a îmbrăcat în polițist și se pare că a folosit și o mașină de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here