UPDATE Poliţia Capitalei: 37 de persoane duse la audieri în urma conflictului din sectorul 5

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

UPDATE ORA 22.40 „La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

UPDATE ORA 22.19 Peste 20 de persoane duse la audieri în urma conflictului din sectorul 5

 

Poliţiştii au condus la audieri peste 20 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, la faţa locului intervenind mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

Potrivit informaţiilor transmise de către reprezentanţii Poliţiei Capitalei, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool.

„Conflictul a fost aplanat”, se mai menţionează în informarea transmisă de către Poliţia Capitalei.

21:38 Conflict între mai multe persoane în sectorul 5; poliţiştii au folosit armamentul din dotare

 

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost imobilizate şi vor fi conduse la audieri.

„În această seară, în jurul orei 20, 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite”, precizează informarea Poliţiei Capitalei.

Sursa citată mai menţionează că urmează a se stabili contextul acestuia conflict şi persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here