Scandal în cartierul de romi

Scandal în cartierul de romiSă ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun „contribuabil” din imagini, ce ar fi spus „deontologii” ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK?
ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru, potrivit Mediafax.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool. Un bărbat a fost efectiv strivit de o mașină căreia, mai apoi, i-a fost spart geamul cu bâte și lopeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here