Postare virală în Spania, după ce 3 români au fost prinși cu minciuna. Ce aveau în portbagaj a depășit orice imaginație

Minciunile scornite de 3 români din Toledo, Spania, s-au transformat într-o poveste haioasă care, spusă de polițiștii din Toledo pe pagina de Facebook, a devenit virală imediat în toată regiunea. 

Povestea“ celor 3 români sună cam așa: Cei 3 bărbați au ieșit la plimbare cu mașina, au fost opriți la un punct de control și atunci s-au văzut nevoiți să mintă. Numai că, interogați separat, poveștile lor nu coincideau nicicum.

Unul a declarat că se întorceau de la serviciu și mergeau spre casă. Al doilea a spus că se îndreptau spre locul de muncă, de aceea erau îmbrăcați cu uniforme de lucru. În timp ce al treilea… a refuzat să spună ceva până când nu află ce au declarat conaționalii interogați înaintea lui.

Odată adunate mărturiile „mincinoase“ ale celor 3 români, polițiștii locali din Toledo și-au dat seama că adevărul este încă departe și că au și altceva de ascuns. Așa că le-au percheziționat și autoturismul.

Surpriza cea mare abia acum a venit. În portbagaj au găsit 2 capre moarte, despre a căror proveniență cei 3 români nu au putut spune nimic, potrivit la100cienradios.com.

Cei trei români au fost amendați pentru deplasare neautorizată, date fiind restricțiile de circulație în conformitate cu decretul privind măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului, dar asta nu a fost totul. Poliția locală a făcut o „poveste scurtă“ cu ceea ce sa întâmplat și a postat-o pe rețelele de socializare. Conținutul a devenit viral în câteva minute.

(w670)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here