Gigi Becali a fost oprit in trafic fara sa aiba declaratia pe proprie raspundere! „Pai ce e aia? Eu fac declaratie pentru mine?”

Patronul FCSB nu s-a conformat regulilor impuse de autoritati.

Gigi Becali face in aceste zile voluntariat si doneaza materiale medicale si bani catre diverse cauze, insa nu a tinut cont de masurile Guvernului si a iesit pe strada fara sa aiba asupra sa declaratia pe proprie raspundere. Becali e de parere ca nu are de ce sa semneze un astfel de act, pentru ca lumea il cunoaste, iar el trebuie sa circule pentru a face actele de caritate.

„Da, m-au oprit şi pe mine sa ma verifice. Mi-au cerut declaratia. Nu aveam nicio declaratie. Păi ce-i aia. Ce sa fac? Eu fac declaratie pentru mine? Sa-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu ma duc la munca.

Eu ies sa fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru masti, ajut spitale, ajut biserici. Eu ma duc sa fac voluntariat pe vreme de criza. Voluntariat pe banii mei. Cum sa ii spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii ma cunosc, ma saluta, mă respecta, ma felicita pentru ceea ce fac si gata” .

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here