Un șofer prins de poliție cu 210 km/oră a spus că fugea de coronavirus

Un șofer surprins de radarul poliției în timp ce conducea cu 210 km/oră pe o autostradă din Anglia a spus că avea viteză pentru că încerca să evite coronavirusul, informează Belfast Telegraph.

Poliția din Surrey l-a oprit pe bărbat marți, pe autostrada M25.

Ulterior, pe pagina de Twitter a poliției a apărut următorul mesaj: „Un ofițer a oprit un șofer care conducea cu 210 km/oră pe M25. Când a fost întrebat de ce avea viteză atât de mare, acesta a spus <<Credeam că dacă merg mai repede sunt mai puține șanse de a mă infecta cu coronavirus>>. A fost deferit justiției”.

 

Roads Policing Unit (RPU) – Surrey Police – UK

@SurreyRoadCops

An officer stopped a driver who was speeding on the at 130mph. His reply to why he was speeding was “I THOUGHT THE FASTER I WENT THE LESS CHANCE I WOULD CATCH CORONA VIRUS”. Driver reported to court.

Videoclip încorporat

 

Poliția din Marea Britanie a anunțat că sunt șoferi care profită de drumurile mai libere pentru a conduce cu viteză. Un bărbat a fost prins conducând cu viteză de două ori în două zile, pe aceeași bucată de drum. „Unii oameni nu își învață lecția”, a spus detectivul Andy Cox, șeful poliției rutiere britanice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here