Un polițist, filmat în timp ce lovea violent un bărbat, în Capitală

Scene dure pe un bulevard din Capitală. Un polițist a fost surprins în timp ce lovea violent un bărbat.
VIDEO MAI JOS

Se pare că totul a pornit după ce acesta ar fi refuzat să se legitimeze, conform Ordonanței militare, și mai mult decât atât, ar fi încercat să-l agreseze pe agent.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut marți noapte. Echipajul de poliție patrula în zona Pantelimon și la un moment dat a încercat să legitimeze doi bărbați care se plimbau pe stradă. Se pare însă că cei doi nu aveau documentele, conform Ordonanței Militare, și ar fi devenit recalcintranți, moment în care a izbucnit conflictul.

În imagini se observă cum polițistul îl lovește în figura de mai multe ori cu pumnul pe cel care nu s-ar fi supus controlului.

Potrivit unor surse din anchetă, individul lovit de polițist consumase alcool și inițial l-ar fi înjurat pe agent. În cele din urmă, colegul polițistului care îl lovea cu pumnii pe bărbat a intervenit între cei doi pentru a aplana conflictul.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: „Un echipaj al Secției 9 de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat doi bărbați care se plimbau pe bulevard, le-a solicitat acestora să se legitimeze și de-asemenea să prezinte documentele necesare. Bărbații au refuzat legitimarea și a fost necesară conducerea lor la subunitatea de poliție, unde au și fost sancționați”.

Cel de-al doilea bărbat implicat a încercat să scape și a luat-o la fugă, însă a fost prins imediat.

Cei doi bărbați au fost sancționați cu 200 de lei și o sancțiune contravențională de 10.000 de lei, din cauza că nu au respectat prevederilor ordonanțelor militare.

În același timp, a fost declanșată o anchetă în privința modului în care polițistul a acționat împotriva bărbatului lovit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here