Gigi Becali continuă lupta cu noul coronavirus

Gigi Becali continuă lupta cu noul coronavirus: „Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș”

Deși, din cauza panemiei e coronavirus, a decis să le micșoreze salariile jucătorilor de la FCBS, Gigi Becali dă dovadă, încă o dată, că are o inimă foarte mare.

Omul de afaceri declară aproape zilnic că îi ajută, așa cum poate el, pe medici și pe românii infectați cu noul coronavirus. Până acum, el a donat bani, aparatură și mâncare și, mai mult decât atât, a dezvăluit că a cumpărat pentru clinica lui 2.000 de teste pentru coronavirus.

Gigi Becali a mers chiar mai departe și a încercat să afle dacă există un antidot pentru coronavirus, iar zilele trecute a anunțat la România TV că a cumpărat 120.000 de pastille pentru pacienții internați în România.

„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam aprobarea de la minister. Am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a spus Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here